Servicii de relocare și transportare

Apelează-ne

Servicii de relocare și transportare

Contactează-ne

Beneficii

Sigur

Sigur

Oferim servicii sigure de transport. Echipa noastră calificată se ocupă de întregul proces al mutării, de la încărcare la descărcare și depozitare.

Rapid

Rapid

Acționăm rapid atunci când aveți nevoie de transportare în regim de urgență, punând la dispoziția Dvs un taxi marfă, care va salva din timpul prețios pe care îl aveți.

Comod

Comod

Pe lângă serviciile standard pe care le avem, oferim și servicii personalizate în țările Uniunii Europene, cu disponibilitate Non Stop.

Calitativ

Calitativ

Tratăm fiecare client cu respect și onorăm fiecare comandă cu mare grijă, oferind servicii de înaltă calitate și o deservire maximală.

Despre noi

WeTransport s-a impus rapid pe piață, din dorința de a asigura clienților noștri calitate și promptitudine în furnizarea de soluții logistice complete, cum ar fi transportarea obiectelor personale și cele de business. Am investit în angajați calificați și procese manageriale care oferă clienților noștri soluții eficiente și comode de transportare pentru a vă satisfice la cel mai înalt nivel nevoile Dvs. 

Compania noastră gestionează cu succes problema livrării mărfurilor prin alocarea tipului adecvat de vehicul, luând în considerare toate caracteristicile încărcăturii și organizează cea mai optima rută pentru operațiunile de încărcare și descărcare.

WeTransport este mereu la dispoziția Dvs pentru a vă atrage atenția asupra tuturor detaliilor importante, cu scopul de a efectua livrarea mărfurilor fără întârzieri și fără costuri suplimentare!

Beneficiile noastre:

Sigur: Oferim servicii sigure de transport. Echipa noastră calificată se ocupă de întregul proces al mutării, de la încărcare la descărcare și depozitare, și pe toată durata călătoriei avem grijă ca marfa Dvs să fie în siguranță.

Rapid: Acționăm rapid atunci când aveți nevoie de transportare în regim de urgență, punând la dispoziția Dvs un taxi marfă, care va salva din timpul prețios pe care îl aveți.

Comod: Pe lângă serviciile standard pe care le avem, oferim și servicii personalizate care presupun deplasarea oricăror obiecte la destinația dorită atât în Republica Moldova cât și în țările Uniunii Europene, cu disponibilitate Non Stop!

Calitativ: Tratăm fiecare client cu respect și onorăm fiecare comandă cu mare grijă, oferind servicii de înaltă calitate și o deservire maximală, cu scopul de a fi mereu la momentul și locul potrivit pentru a vă ajuta cu orice transportare.

vezi mai mult

Tarife

Mini 1,3 m3

1.2 x 1 x 1.1

încărcare din spate
Mini
Mini 1,3 m3

de la 160 lei - o oră - minim 1 ora

de la 6 lei 1 km - minim 50 km
Medium 9 m3

3.3x1.8x1.6

încărcare din spate
Medium
Medium 9 m3

de la 200 lei - o oră - minim 1 ora

de la 7 lei 1 km - minim 50 km
Max 13 m3

4.2x1.8x1.6

încărcare din spate
Max
Max 13 m3

de la 225 lei - o oră - minim 1 ora

de la 8 lei 1 km - minim 50 km
Large 20 m3

4.3x2.2x2.3

încărcare din spate
Large
Large 20 m3

de la 250 lei - o oră - minim 2 ora

de la 9 lei 1 km - minim 50 km
Extra 36 m3

6x2.5x2.4

încărcare din spate
Extra
Extra 36 m3

de la 350 lei - o oră - minim 2 ora

de la 12 lei 1 km - minim 50 km

Servicii Transportare Personală

Mutari apartamente

Mutari apartamente

Mutări vile

Mutări vile

Transportarea mobile

Transportarea mobile

Transportarea tehnicii de uz casnic

Transportarea tehnicii de uz casnic

Servicii Transportare Business

Relocare restaurante și cafenele

Relocare restaurante și cafenele

Servicii incărcare și descărcare

Servicii incărcare și descărcare

Livrare mărfuri

Livrare mărfuri

Relocări oficii

Relocări oficii

Partenerii noștri

Plasați Comanda

Plasați comanda aici, sau ne puteți contacta pe numerele : +37360262609; +37360262604

DEVELOPED BY RomarkCode